Den senaste versionen omfattar:

Elektroniskt rapportering av årsräkningen till Överförmyndaren.
Möjlighet till fullständig säkerhetskopia till vår serverhall mot en liten kostnad.
Licenskodshanteringen är borta – programmet är nu fritt!

Gillar du det så sprid gärna budskapet – Sverige behöver fler goda män!

PC-Ställföreträdare

Fritt verktyg för att förenkla för dig som är god man eller förvaltare

PC-Ställföreträdare är användarvänligt och fullt med smarta funktioner för att göra det enklare att vara god man, förvaltare eller ställföreträdare.

Allt samlas på ett ställe. Ordning på ekonomi, kontakter, uppgiftslista och resejournal.

Programmet är fritt och gratis att använda

PC-ställföreträdare version 2 fri att använda, gratis! Det är vårt sätt att uppmuntra fler att ställa upp som ställföreträdare.

Ladda ner och installera programmet i din dator. Har du en tidigare version så får du genom ett knapptryck den senaste. All din eventuellt tidigare bokförda data finns kvar.

Supporten för programmet har upphört.

Om du har problem med att installera programmet så kan du testa att först avinstallera PC-ställföreträdare. Se instruktioner här här. Notera att detta INTE påverkar din befintliga data.

Nyhet: Vi har utvecklat ett nytt redovisningsprogram för gode män och förvaltare som du kan hitta här: https://www.aider.nu/

Kostnadsfri utbildning

PC-ställföreträdare är lätt att komma igång med. Den utbildning du behöver för att komma igång finns här på vår webbplats som självstudier under fliken ”Instruktionsfilmer”.

Vad andra säger om oss!

Jesper Wallskog

”Mina erfarenheter av den nya versionen av PC-Ställföreträdare är odelat positiva. Det har verkligen underlättat min bokföring då det är både användarvänligt och har många smarta funktioner. Jag kan inte ge programmet något annat än toppbetyg.”

Jesper Wallskog
Anna Svensson

“Har nu prövat den nya version av PC-Ställföreträdare i mer än en månad och jag är jättenöjd. Programmet är mycket lättanvänt med ett intuitivt gränssnitt. Redovisningen har blivit till en lätt match trots att jag har många huvudmän. Betyg är minst fem av fem möjliga!“

Anna SvenssonStockholm
Åsa Norum
”Nu har programmet PC-Ställföreträdare fått sig en helt ny kostym! Det har blivit modernare, lättare att använda och det finns många nya finesser..
Jag tycker detta är ett otroligt smidigt program och jag kan lova att årsredovisningen är rena drömmen! Tar ca 1 minut beroende på hur snabb skrivare du har.. :-)”
Åsa Norum
Greger Stag
Programvaran ”PC-ställföreträdare”, har jag testat nu under våren 2009 och funnit ett oerhört trevligt och lättskött program. Med programmet följer nu många smarta och tidsbesparande funktioner samt att man har utnyttjat Microsoft Windows windowsfunktioner på ett bra och ändamålsenligt sätt. Programmet är mycket lättinstallerat och ändringar till programmet kommer att uppdateras automatiskt vid uppstart när så behövs.“
Greger StagOrdförande Uppsala Godmansförening