Vår planerade uppdatering är lite försenad. Programmet flaggar för uppdatering men klicka förbi det så länge. Uppdatering sker automatiskt så fort den är släppt.

Fritt verktyg för att förenkla för dig som är god man eller förvaltare

PC-Ställföreträdare är program som trots sin användarvänlighet är fullstoppat med smarta funktioner för att göra det enklare att vara god man eller ställföreträdare.

Man samlar allt på ett ställe och får ordning på ekonomin samtidigt som man får både kontakter, en att göra kalender samt en resejournal på på köpet.

Gratis utbildning!

PC-ställföreträdare är lätt att komma igång med. Den utbildning du behöver för att komma igång finns på vår hemsida som självstudier under fliken “Instruktionsfilmer” i form av enkla och instruktiva videofilmer som du enkelt kan titta på online

Mer hjälp i ditt arbete finns här.

I vår strävan att hjälpa våra kunder så rekommenderar vi följande bok som hjälp och inspiration i ert arbete.
God man för ensamkommande flyktingbarn

Programmet är fritt och gratis att använda!

Vi släpper PC-ställföreträdare version 2 fritt att använda för dig som registrerar dig före årsskiftet 2017/2018.

  1. Ladda ner PC-ställföreträdare till din dator.
  2. När du sedan startar PC-Ställföreträdare kan du välja mellan att antingen skriva in ordet DEMO eller registrera dig för ett licensnummer.
  3. Väljer du demo har du möjlighet att nyttja PC-ställföreträdare i 30 dagar som en test utan att registrera dig.
  4. Registrerar du dig erhåller du en kod som ger dig full tillgång till PC-ställföreträdare. Det du skapat under eventuell demo-period kommer att vara kvar när du registrerar licensen. Inget arbete går förlorat!

Att registrera sig för PC-ställföreträdare

Om du vill registrera dig för en PC-ställföreträdare licensnyckel gör du det här nedan på vår hemsida och får sedan ett meddelande med licensnyckeln skickad via E-post.

PC-ställföreträdare version 2 är nu gratis och fri att använda!

Fri support KL: 9-12 alla helgfria vardagar.

Som god man eller  förvaltare kan du vara trygg i att det ingår fri support på PC-ställföreträdare. Detta även under demo perioden.

Supporten är öppen helgfria vardagar KL: 09-12 på både e-post pcs@peribon.se och telefon 08-525 097 20

Svar på vanliga frågor hittar du här.

Vad andra säger om oss!

Jesper Wallskog

“Mina erfarenheter av den nya versionen av PC-Ställföreträdare är odelat positiva. Det har verkligen underlättat min bokföring då det är både användarvänligt och har många smarta funktioner. Jag kan inte ge programmet något annat än toppbetyg.”

Jesper Wallskog
Anna Svensson

“Har nu prövat den nya version av PC-Ställföreträdare i mer än en månad och jag är jättenöjd. Programmet är mycket lättanvänt med ett intuitivt gränssnitt. Redovisningen har blivit till en lätt match trots att jag har många huvudmän. Betyg är minst fem av fem möjliga!“

Anna SvenssonStockholm
Åsa Norum
“Nu har programmet PC-Ställföreträdare fått sig en helt ny kostym! Det har blivit modernare, lättare att använda och det finns många nya finesser..
Jag tycker detta är ett otroligt smidigt program och jag kan lova att årsredovisningen är rena drömmen! Tar ca 1 minut beroende på hur snabb skrivare du har.. :-)”
Åsa Norum
Greger Stag
Programvaran “PC-ställföreträdare”, har jag testat nu under våren 2009 och funnit ett oerhört trevligt och lättskött program. Med programmet följer nu många smarta och tidsbesparande funktioner samt att man har utnyttjat Microsoft Windows windowsfunktioner på ett bra och ändamålsenligt sätt. Programmet är mycket lättinstallerat och ändringar till programmet kommer att uppdateras automatiskt vid uppstart när så behövs.“
Greger StagOrdförande Uppsala Godmansförening