PC-ställföreträdare laddar du ner här!

  1. Klicka på knappen till höger för att komma till nedladdningen. Du erhåller sedan ett meddelande via e-post. Du installerar PC-ställföreträdare direkt från vår hemsida.
  2. När vi erhållit din registrering skickar vi dig email med ditt personliga licensnyckel. Licensnyckeln skapas av ditt Förnamn och Efternamn och är personlig så beställ i det namn du önskar använda i PC-ställföreträdare.
  3. Nedladdning av PC-ställföreträdaregör du på websidan. Du kan göra det före eller efter du gjort din registrering det spelar ingen roll. När du startar PC-Ställföreträdare skriver du in din licensnyckel och sedan är det bara att börja använda programmet. (En introduktionsguide för förstagångsanvändare finner du här) !

Vi har en kampanj fram till årsskiftet där vi bjuder på licenskostnaden, normalt 145 kr. Registrera dig nu. Inga avgifter tillkommer.

Om du vill pröva eller börja använda programmet innan du erhållit din licensnyckel så skriver du bara in ordet DEMO istället i fältet för licensnyckeln. Demoversionen fungerar i 30 dagar, sedan måste du om du vill fortsätta använda programmet aktivera det med en riktig licens.

PC-ställföreträdare registrerar du här.

Om du vill rregistrera dig för en licens för programmet gör du det här nedan.  Du blir då om dirigerad till vår hemsida för licensbeställning där du fyller i dina uppgifter. Du får sedan ett meddelande med licensnyckeln skickad via E-post.

Nedladdning

Klicka på knappen nedan för nedladdning av PC-ställföreträdare.

Du kan använda PC-ställföreträdare utan registrering i 30-dagar genom att ange “DEMO” i fältet för licensnyckeln och registrera dig senare om du vill.